Hoofdweg 99 A

9628 CL Siddeburen

+31 850044910

KvK 70636885

Maandag tm donderdag 08:00 tot 12:00 en van 18:00 tot 21:30 uur
Vrijdag en zaterdag 08:00 tot 12:00 uur
Zondag Gesloten

Voldoende beweging en gezonde voeding, waarom vormen die twee zo’n belangrijke combinatie? De verhouding tussen beweging en voeding moet elke dag opnieuw een evenwicht vinden. Aan de ene kant neem je via je voeding energie in de vorm van calorieën op, aan de andere kant verbruik je deze als krachtbron voor de processen in je lichaam. Hoe komt het dat we door beweging afvallen? En heb je extra voeding nodig als je veel beweegt?

Je energiebehoefte bestaat uit twee delen:
• De basis stofwisseling die je lichaam nodig heeft om je temperatuur en basisfuncties op peil te houden.
• En de extra stofwisseling, dus de energie die je nodig hebt voor de bijkomende activiteiten bij je dagelijks werk en in je vrije tijd.

Het principe is simpel: als je meer eten en dus calorieën toevoert dan je verbruikt, dan slaat je lichaam de overtollige energie op in de vorm van vet. Dat maken de spiegel en de weegschaal dan snel genoeg duidelijk. Als je wilt afvallen heb je dus twee mogelijkheden: je vermindert de energietoevoer of verhoogt je verbruik door extra beweging.

Tip: met de juiste combinatie heb je gegarandeerd resultaat. Onze instructeurs maken je graag wegwijs bij de gebruiksaanwijzing voor de top combinatie van deze zomer: voldoende beweging en gezonde voeding. Maak snel een afspraak voor een proeftraining. Wij laten je dan alle mogelijkheden zien en je kunt de sfeer bij ons in de club eens proeven.

Je zult al snel een speciale ervaring opdoen: door regelmatige beweging raak je namelijk beter vertrouwd met je lichaam en ga je er automatisch meer op letten. Dat zal op den duur ook invloed hebben op je eetgewoontes. Zo kom je dichter bij je doel om wat strakker te worden en kilootjes kwijt te raken. Zoek een trainingsprogramma waar je plezier in hebt en geef dit een vast plekje in je weekplanning. Je hoeft dus nog maar één ding te doen: langskomen en starten!